Tuesday, August 14, 2012

Как позирането ще ви помогне да влезете във форма по бързо


Как позирането ще ви помогне да влезете във форма по бързо

Как позирането ще ви помогне да влезете във форма по бързо

Чрез позирането може подобрите информираността,зрелостта и яснотата на мускулите. Вижте ползите от позирането и как да изпълните 5 популярни пози.
Като състезателен културист, позирането за мен е също важна толкова част от спорта,колкото тренирането, диетата и сънят. Но какво да кажем за редовия фитнес фен, който най-вероятно никога няма да стъпи на сцената? Убеден съм, че позирането може да помогне на всеки по време на тяхното търсене за по-добра физика, за това аз карам всички мои клиенти да правят това през почивните си дни.
Какви са ползите от позирането, ако не планирате да се качите на сцената в малка част от бельо? Вярвам, че има няколко начина, в които позирането ще ви помогне дa постигнете тялото мечта.
maik wiedenbach posing 2  Как позирането ще ви помогне да влезете във форма по бързо хранителни добавки и протеини

Позирането подобрява мускулната информираност

1. Позирането може драматично да подобри на осведомеността на мускулите, особено в трудни за развитие области като прасците или някои части от гърба. Много често състезателите изостават с някои мускулни групи, просто защото не ги свиват правилно по време на тренировка. Позирането подобрява връзката на ума с мускулите, което води до по-добри тренировки като цяло.
Това е нещо, което често се пренебрегва в нашето „Аз мога да вдигам 200 от лежанка“ общество. В края на краищата количеството активирани влакна по време на серия определя растежа на мускула, а не големите тежести, които сте вдигнали.
Ще бъдете изненадани колко трудности ще представлява за вас една проста поза „двоен бицепс в гръб“ , където едновременно трябва да стегнете прасците, бедрата, гърба и бицепсите. Способността правилно да съкращавате всеки мускул по време на тренировка е най-вероятно най-важното нещо, което някога ще се нуждаят по време бодибилдинг кариерата си, поради няколко различни причини: не само ще накара мускулите ви да растат по-бързо, вие също ще тренирате по-умно с по-малко инерция, което от своя страна помага за предотвратяване на наранявания.

Позирането помага за очертаването на мускулите

2. Позирането ще ви направи по изчистени. Вие ще откриете, че 20 минути позиране е много добро кардио, а и е по-забавно от бягаща пътечка например. Позирането е страхотен инструмент при дни с прием повече въглехидрати на ден, когато наистина искате да напълните вашите мускули. Позирането кара мускулите да съхраняват повече гликоген, когато се прави няколко пъти през деня в продължение на няколко минути.
Позирането е най-добре за мускулите на корема, защото те се натоварват при всяка поза. Една строга сесия от позиране прави повече, отколкото многото коремни преси.
И накрая, когато позирате имате възможността това наистина да се отрази на фигурата ви. Имате ли някакви изключително развити мускули? Кои мускули изостават? Ако имате приятел, който да прави снимки на вашите пози, анализирането им ще ви помогне много.

Позирането увеличава мускулната зрялост

3. Какво означава това? Ще остарея ли по-бързо? Не съвсем. Забелязали ли сте, че опитните културисти, почти винаги имат по-сух и по съвършен вид на сцената, отколкото техните по-млади колеги?maik wiedenbach posing 1  Как позирането ще ви помогне да влезете във форма по бързо хранителни добавки и протеини
Помислете за Toney Freeman, Garry Strydom или Robby Robinson. Тези момчета изглеждат невероятно целогодишно, въпреки че са минали 40 или дори 50-годишна възраст. Никой от тях не тренира много усилено (вече), но на всяко повторение е от значение, то е постоянно свиване и отпускане.
В допълнение, всички те са направили тяхната справедлива бройка състезания, която им е помогнала да постигнат този невероятен вид. Garry Strydom е известен за обучение на голо и иска своите партньори да правят същото. Без криене. Повишените контракции помагат бързо да се развивате, което прави външния ви вид по-изваян.

5 Предложени пози

Ето 5 пози, които можете да включите в своя репертоар.
1. Най-мускулест. Тази поза може да се направи по различни начини, като допрете ръцете си пред тялото – така наречената “рак” поза. Която и да изберете, ще се изисква да стегнете коремните си мускули, гърдите, раменете и бедрата на максимум. Тя е и отличен начин да набраздите гърдите и квадрицепсите си.
2. Заден двоен бицепс. Една от най-сложните пози за овладяване. Вие ще трябва да позирате от краката нагоре (както при всяка поза).Първо ще трябва да изпънете краката си и да направите лека стъпка, докато усуквате коленете навън с лек завой. Това ще ви позволи да стегнете прасците и бедрата. (Ще трябва да практикувате съкращението на прасците, ако получавате спазми, значи го правите правилно). След това повдигнете ръцете си над главата и стегнете бицепсите и гърба си.
3. Страничен трицепс: Отново, от земята нагоре. Избутайте краката си един срещу друг, за да изглеждат по-големи и оформени. След това издишайте, хванете едната си ръка за китката зад тялото, изпънете надолу, стегнете трицепса и се усмихнете. Чудесна поза за коремната част.
4. Страничен гръден кош: едно и също подготвяне като при страничния трицепс, само че ръката, която е по-далеч от фотографа (или огледалото) отива под гърдата и сякаш я загребва. Стегнете краката, издишайте, стегнете корема и усмивка!
5. Ръце над глава, корем и бедра: Тази поза е абсолютен убиец, когато става въпрос за кондиция! Пак от краката нагоре, сложете един крак отпред, стегнете бедрото колкото можете. Вдигнете ръцете си зад главата и стегнете коремните си мускули. Изкарайте целия въздух, наведете се малко напред и да стегнете цялата горна част на тялото, както и крака си.
Задръжте всички позира за 15 секунди и повторете. Правете снимки и ще се изненадате могат да направят позите за външния ви вид.


Още http://fitnesbg.com/%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%be-%d1%89%d0%b5-%d0%b2%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d0%bc%d0%be%d0%b3%d0%bd%d0%b5-%d0%b4%d0%b0-%d0%b2%d0%bb%d0%b5%d0%b7%d0%b5%d1%82.html

No comments:

Post a Comment