Monday, August 6, 2012

9 трикове за получаване на naцепено тяло!!

9 трикове за получаване на naцепено тяло!!

Ако искате да се изтръгнат, знаете, че утвърдени диетични правила, които трябва да се следват: ядат шест до осем хранения всеки ден, пази вашите въглехидрати в чек и своя висок прием на протеин. И тогава там са не-толкова-добре установени правила, такива, които могат да изглеждат обратен ефект, но е доказано, да работят, нито научно, като парадоксалното е, или и двете. Ние обичаме да ги наричаме “трикове”, по простата причина, че не всеки е хванал за тях все още. Включете ги в режим на хранене и ще бъде закачен – да не говорим настърган – за кратко време.

1 – мамите за вашата диета

Вие не можете да станете слаби, без да се придържа към чиста диета, но в същото време, от време на време отклони – известен още като измама – всъщност може да помогне в загуба на мазнини. Това не означава, че трябва да се яде бърза храна през целия ден, а по-скоро, че можете да увеличите въглехидрати и общия прием на калории за един ден. Можете дори да има едно ядене на всичко, което искате: пица, хамбургер и пържени картофки, лазаня и др.
ЗАЩО работи: Когато сте били на диета стриктно, вашите нива на критична хормона лептин началото да се откажа. Лептин поддържа глад надолу и обмяната на веществата, така че когато неговите нива спадат, по същество се изгарят по-малко калории, но ядат повече. Преяждането увеличава нива на лептин, който поддържа вашия метаболизъм високо и ниско глад, което ви позволява да се изгарят повече калории и консумират по-малко.
Направете това: Увеличаване на калории с 25% -50% един ден на седмица и поне два пъти приема на въглехидрати, на този ден.

2 – Яжте преди лягане

Докато спите, тялото ви е по същество в гладно състояние и източване на аминокиселини от мускулите за подхранване на мозъка си при липса на храна. И тъй като всяка загуба на мускулна маса ще се отрази негативно върху метаболизма ви, така че също ще ги затрудняват мазнини загуба усилия.
ЗАЩО работи: Правилното хранене преди лягане означава, че аминокиселини ще бъдат взети от това хранене, а не, мускулите ви. Въпреки това, ние не препоръчват очистване въглехидрати – само протеини и / или мазнини. Някои добри варианти са извара, гръцки кисело мляко, природен фъстъчено масло, ядки, лененото масло и казеин протеин на прах – всичко бавно храносмилане, високо proteinsources. Изследванията показват, че казеин, който също може да помогне за насърчаване на изгарянето на мазнините през нощта.
Направете това: Яжте или 8 унции ниско съдържание на мазнини извара, 1 супена лъжица натурално фъстъчено масло или една лъжичка протеин казеин на прах.

3 – бавно ВЪГЛЕХИДРАТИ PREWORKOUT

Много хора все още избират бързи въглехидрати преди тренировка, мисля, че ще предостави сътресение на енергия. Може би, но тя няма да ви помогне да изгаря мазнините като бавно усвояващи, въглехидрати с нисък гликемичен индекс.
ЗАЩО работи: Един от проучване, проведено в Националния Тайван колеж на физическото възпитание установи, че спортистите, консумиращи preworkout хранене на бавно усвояващи се въглехидрати и протеини изгарят повече мазнини по време на тренировка и са били в състояние да тренирате по-дълго преди да достигне изтощение от тези, които не яде бавни въглехидрати .
Направете това: В рамките на 30 минути преди тренировка, консумират 20-40 грама въглехидрати с нисък гликемичен индекс, като пълнозърнест хляб, овесени ядки, плодове или сладки картофи в допълнение към 20 грама суроватъчен протеин.

4 – “Фокус” на мазнини

Когато се опитвате да получите скъсана, изрязване на всички приемани с храната мазнини не е добра идея. Здравословните мазнини – омега-3 мастни киселини, както и мононенаситени мазнини, може действително да помогне да загубите телесна мазнина.
ЗАЩО работи: мазни риби като сьомга и пъстърва, както и орехи са добри източници на омега-3 мазнини, докато зехтин, фъстъчено масло, авокадо и яйца (виж “Невероятен & годни за консумация”) са всички добри източници на мононенаситени мазнини. Равнина ядки са страхотни. Едно изследване на университета Лома Линда (Калифорния) съобщи, че лица, след ниско калорични, с високо съдържание на мазнини диета с по-голямата част от мазнините идват от бадеми загубили значително повече телесни мазнини, отколкото тези потребители същите калории, но по-високи въглехидрати и ниско съдържание на мазнини. Направете това: Пазете прием на мазнини при 20% -30% от общите дневни калории.
Невероятно & ГОДНИ Не съм сигурен какво да ядат за закуска? Ние ще решим за вас: яйца. Изследванията показват, че хората, които консумират цели яйца на закуска, губят значително повече от тези, които не го правят. Върви с три цели яйца, първото нещо сутрин, заедно с допълнителни телесни мазнини три белтъка.

5 – Яжте изгаряне на мазнини плодове

Помислете за това: колко хора познавам, които са придобили мазнини знам, които са придобили мазнини от яденето на плодове и банани? Мислели така. Плодове, а след това не е точно на дявола, но някои са по-добри от други, когато става въпрос за получаване на постно.
ЗАЩО работи: А проучване, на “Скрипс” клиника в Сан Диего, Калифорния, намери, че хората, яденето половин един грейпфрут или осем унции сок от грейпфрут три пъти едно дневни загуби на средните четири паунда за 12 седмици, това е вероятно заради увлечението от грейпфрут, за да ниски нивата на инсулина и засилване на метаболизма. Ябълки, от друга страна, съдържат антиоксиданти, наречени полифеноли, че в допълнение към повишаване на силата и издръжливостта, помощ при загуба на мазнини, особено около коремните мускули.
Направете това: да добавите половин грейпфрут на закуска и обяд всеки ден и имат една голяма ябълка като източник preworkout, въглехидрати, като една ябълка съдържа около 30 грама на бавно усвояващи се въглехидрати.

6 – Вземи калция

Яденето на млечни продукти не е само за получаване на протеин за изграждането на мускулите; калций е огромна полза за загуба на мазнини.
ЗАЩО работи: Калций е доказано в множество изследвания за подобряване на загуба на мазнини, особено около корема. Тя се предполага, че се потиска calcitrol, хормон, който насърчава мазнини печалба и ограничения за изгаряне на мазнини, когато се консумира в диетата адекватен калций. Калций, може също да спомогне за намаляване на количеството на мазнините в храната, се абсорбира от червата, а скорошно проучване показва, че тя помага да се ограничи приема на храна.
Направете това: Изберете млечни продукти, като например ниско съдържание на мазнини извара и гръцки кисело мляко два или три пъти на ден като високо съдържание на протеини закуски.
Е всички гръцки разликата между редовно и гръцки кисело мляко е доста проста: той съдържа около два пъти по толкова протеини, като бивш и около половината от въглехидрати.

7 – храним с био

Изкупуването органични ще ви струва няколко допълнителни долара, но за някои храни, че си струва допълнителните разходи, като тези на всички природни форми може значително да подобри процеса на изгаряне на мазнини.
ЗАЩО работи: Едно проучване от Обединеното кралство съобщи, че органичното мляко има около 70% повече омега-3 мазнини, отколкото обикновеното мляко. Друго проучване установи, че органично повдигнати (хранени с трева) крави произведеното мляко с невероятните 500% повече конюгирана линолова киселина от конвенционално повдигнати крави и че месото от органичните тези, които съдържат повече CLA и омега-3 мастни киселини – и двете от които помощта на мазнини изгаряне, както и изграждане на мускулите.
Направете това: Когато купувате мляко, извара, кисело мляко, сирене и говеждо месо, купувате биологични, ако можете да си го позволят.

8 – студена напитка ВОДА

Питейната вода може да изглежда прекалено прост начин да се постно, но тя работи, особено когато водата е студена. Плюс това, тя е евтина, така ще спестите пари, които могат да бъдат изразходвани за закупуване на органични млечни продукти и говеждо месо.
ЗАЩО работи: едно проучване в Германия показа, че пиенето на две чаши студена вода може да увеличи скоростта на метаболизма с около 30%. Той се теоретизира, че това се дължи на увеличение в освобождаването на норепинефрин, предизвикана от водата. Друго проучване установи, че тези питейната две чаши вода между отделните хранения и ядат по-малко храна и загуби още пет килограма за 12 седмици, отколкото тези, които не пият допълнително вода между храненията.
Направете това: Пийте две чаши студена вода между храненията през целия ден.
Да не се прави, това много хора на диета зависи от диетични газирани напитки и други изкуствено подсладени напитки, за да задоволяват своите сладки глад. Изследвания предполагат, че тези напитки да ви накара да се чувствате гладни, правейки ви по-склонни да се отклоняват от чиста хранене. Нещо повече, тези без захар напитки все още може да се увеличи отделянето на инсулин, който може да инхибира мазнини изгаряне абсолютно не мога да направя без вашето диетична кола, просто опитайте да се ограничавате до една на ден в абсолютна най.

9 – търсят Соев

Ние знаем какво си мислиш: Истинските мъже не ядат соя. Но в действителност, реалните постно мъже ядат соя, тъй като това е мощен мазнини горелка.
ЗАЩО работи: Университета на Алабама (Бирмингам) Изследователите установили, че хората, приемащи 20 грама соев протеин на ден в продължение на три месеца губи значително количество мастна тъкан, в сравнение с използването на казеин. Соята също е установено, да увеличи нивата на хормоните на растежа. GH помага за изграждане на мускули, да, но тя също изгаря мазнините.
Направете това: Добавете 10 грама соев протеин на прах преди и след тренировка шейкове.

No comments:

Post a Comment